Sale!

The Human Mechanic

RM35.00 RM29.90

1 SAPUAN MACAM 1 JAM URUTAN!

Human Mechanic adalah sejenis cream yang boleh melegakan sakit sendi , sakit otot , sakit tulang , sakit lutut, terseliuh , Kesakitan disebabkan senggugut dan sebagainya.

Untuk mereka yang gemar melakukan aktiviti lasak, bersukan mesti akan tertarik dengan kelebihan Human Mechanic ni. Botol berkuantiti 50ml ini amat mudah untuk di simpan dan di bawa kemana saja. Cara penggunaan amatlah mudah, hanya picit dan sapukan pada permukaan kulit tidak selesa.

Moga Human Mechanic Cream ini dapat membantu pada saat anda memerlukannya.

 

Mari dapatkan Human Mechanic ini sekarang!

Clear

Description

Human Mechanic

Teringin nak panjat gunung? Best je kan tengok kawan-kawan naik gunung sana-sini. Kejap naik Gunung Ledang, lepas tu pi panjat Gunung Stong & Gunung Kinabalu pulak. Tahun depan plan nak pegi Gunung Rajah dan jauh sikit pegi Gunung Rinjani.

Banyak manfaat kita boleh dapat panjat gunung ni. Selain dapat tubuh badan yang sehat, dapat berjalan ke sana sini sambil menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan.

Nanti sure penat, lenguh dengan sakit satu badan. Time ni la rasa macam nak terkeluar rangka dari badan bila kepenatan. Tu belum lagi terpleot tepijak batu. Sakit kak oi kaki bengkak

Lenguh dgn sakit badan ni bukan pasal panjat gunung je kan. Sama je bila main bola, futsal, badminton dan lain-lain lagi. Lagilah kalau memang kerja berat macam menyangkul atau buat kerja rumah. Tu belum lagi kerja yang kena berdiri lama macam akak misi, cikgu & kerja kat kilang kan?

Sure lenguh satu badan dan kepenatan kejap lenguh peha. Lepas tu betis pulak rasa macam nak tecabut. Tengkuk dan bahu rasa tak selesa & sakit satu badan. Dah warm up dengan gigih pun sama je.

Jangan risau, apa kata kita sapu je Krim Human Mechanic (‘HM’)

 

Tujuh (7) sebab kukuh kenapa nak guna krim Human Mechanic ni:

  1. Melegakan sakit ringan dan lenguh-lenguh satu badan
  2. Melegakan sakit bahu, tengkuk dan tangan
  3. Mengurangkan sakit pinggang dan sakit belakang
  4. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi lepas bersukan atau beriadah
  5. ‘Pemanas’ otot sebelum menjalankan aktiviti lasak
  6. Mengurangkan sakit atau lenguh lutut, betis dan peha
  7. Mengurangkan kepenatan akibat aktiviti fizikal

Krim Human Mechanic istimewa ini didatangkan dengan bau-bauan aromatherapy yang menenangkan. Tak macam bau minyak urut langsung gais. Berasaskan aqua dan ‘soft lotion’ yang mampu menyerap ke dalam kulit 3x lebih PANTAS dari krim/losyen biasa. Tak berminyak dan melekit. Basuh tangan dengan air bersih je hilang terus  tanpa meninggalkan saki baki di tangan.


Isipadu kandungan 50ml, boleh tahan sehingga 1 bulan bergantung dengan penggunaan dan 100% Selamat digunakan & didaftarkan Notifikasi (NOT) di Kementerian Kesihatan Malaysia

Best kan krim HM ni? Dapatkan harga istimewa sekotak RM30 sebotol, lepasni boleh la boleh panjat gunung, bersukan dan beriadah dengan lebih kerap.

Human Mechanic boleh melegakan sakit sendi , sakit otot , sakit tulang , sakit lutut , terseliuh , Kesakitan disebabkan senggugut dan sebagainya.

 

Apa lagi yang ditunggu-tunggu, mari dapatkan Human Mechanic Cream ini sekarang juga!

Additional information

Kuantiti

1 Botol, 2 Botol, 4 Botol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “The Human Mechanic”